Du er her: 

Ny sognepræst

Tommy Toudahl Corfixen blev søndag indsat som sognepræst i Sønderup-Gudum-Nordrupvester pastorat med forpligtelse til at betjene sygehuset i Slagelse som sygehuspræst på 25 %

Sjællandske bragte tirsdag den 4. august en artikel om indsættelsen, hvor de blandt andet skriver: ”Indsættelsen stod provst Ulla Thorbjørn Hansen for i en fyldt Sønderup Kirke, hvor man dog også sørgede for nødvendig afstand og afspritning af hænder. Efter gudstjenesten var der reception i Sogneladen, hvor blandt andre formand Frank Pedersen holdt en tale. Her bød han velkommen til sognepræst Tommy Toudahl Corfixen, og benyttede samtidig anledningen til at sige tak til sognepræst Sara hidalgo, der har virket som vikar i pastoratet siden Helene Holm stoppede sidste år. Sara Hidalgo er som tidligere omtalt blevet ansat i Antvorskov sogn som fast sognepræst.
Derefter inviterede den nye sognepræst alle de fremmødte på besøg i den flotte nyrestaurerede præstebolig, og familien bød samtidig på lidt at spise og drikke i præstegårdshaven. Denne invitation kom sammen med en stående invitation fra sognepræsten til at komme på besøg i præsteboligen i Sønderup, Tommy Corfixen understregede i sin tale, at alle er velkomne.”

Del dette: